در آستانه آغاز سومین ماه اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در ایران تنها در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ نفر دیگر ، جان خود را از دست دادند. ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران اعلام کرد: «شمار جانباختگان اعتراضات سراسری در ایران در پایان ۲۵ آبان در مجموع ۶۰ روز اعتراضات به ۳۶۲ نفر رسیده است.»
به گزارش خبرگزاری هرانا شمار کودکان جانباخته نیز در ۲۴ ساعت از ۵۲ نفر به ۵۶ نفر رسیده است.
تعداد بازداشتیها هم از ۱۶ هزار نفر فراتر رفته و به عدد ۱۶۰۳۳ رسیده است. نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی فقط هویت ۲۰۷۴ نفر از بازداشتیها را اعلام کردهاند و بقیه افراد در بلاتکلیفی بهسر میبرند.
خبرگزاری هرانا همچنین اعلام کرد از ۲۶ شهریور تا ۲۵ آبان مردم ۱۴۴ شهر به اعتراضات پیوستند و دانشجویان ۱۴۰ دانشگاه در سراسر کشور با معترضان همراه شدهاند. تعداد دانشجویان بازداشتی را نیز ۴۶۲ نفر اعلام شده است.
همزمان با بیست و پنجمین روز از آبان ماه و در پی فراخوانهای مردمی برای تداوم اعتراضات در گرامیداشت یاد جانباختگان اعتراضات آبان ۹۸ ، شهرهای ایذه در استان خوزستان و ملک شهر و سمیرم در استان اصفهان هم شب خونینی را سپری کردند.
اعتراضات در شهر ایذه در روزهای سهشنبه و چهارشنبه همزمان با سالگرد آبان ۹۸ مانند بسیاری از دیگر شهرهای ایران شدت گرفت و تیراندازی و شلیک گلوله به مردم دستکم ۶ کشته برجای گذاشت. در ملکشهر دو نفر کشته و دو نفر مجروح شدند، در شهرستان سمیرم هم سه نفر از کسانی که در اعتراضات حضور داشتند جان خود را از دست دادند.
منابع خبری غیررسمی نام شماری از معترضان کشتهشده در ایذه را «کیان پیرفلک ۱۰ ساله»، «اشرف نیکبخت ۴۳ ساله، آرتین رحمانی» اعلام کردهاند.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در شبکههای اجتماعی، آرتین رحمانی، یکی از کشتهشدگان حمله به اعتراضات چهارشنبه شب در ایذه است که در ساعات گذشته در پستی اینستاگرامی نوشته بود: «این سرزمین برام هیچ سودی نداشت، ولی میذارم سر، زمین براش.»
همچنین براساس گزارشات منتشر شده، که ملیکا قراگوزلو، دانشجوی بازداشتی، چهارشنبه ۲۵ آبان، از زندان قرچک به بیمارستان روانپزشکی امینآباد منتقل شده است.
محمدعلی کامفیروزی، وکیل ملیکا قراگوزلو با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، ضمن اعلام این خبر نوشت: «پیشتر، چندین روانشناس و روانپزشک، گواهی داده بودند که موکلم امکان تحمل حبس ندارد. با توجه به پیگیریهای بینتیجه قبلی، مسئولیت بروز هرگونه اتفاقی، با مسئولان قضایی و امنیتی است.»
این دور از اعتراضات و اعتصابات سراسری ایران پس از کشته شدن مهسا امینی در روز ۲۵ شهریور در بازداشت فرماندهی انتظامی آغاز شد و دو ماه است که به شکل گسترده در شهرهای مختلف ایران ادامه دارد.