صبا کردافشاری، فعال مدنی و عسل محمدی فعال کارگری، از زندان اوین، در نامهای سرگشاده درباره از خیزش سراسری مردم ایران حمایت کردند.
این دو زندانی سیاسی در بخش از این نامه گزارشی از تحصن زندانیان زن محبوس در بند سیاسی این زندان را ارائه کردند و در این باره نوشتند:
«زنان بند سیاسی زندان اوین مورخ ۱۷ مهر ۱۴۰۱ در محوطه زندان، با سر دادن شعارهایی از قبیل “ژن، ژیان، ئازادی”، “زن، زندگی، آزادی” و “آزاد باد ایران، از زندان تا خیابان”، از مردم معترضی که “سلاحی جز جانشان در دست ندارند” اعلام حمایت کردند.»
همچنین در این نامه آمده است:
«برای تو ای آزادی!
برای زنانی که به شوق در آغوش گرفتن تو، جان بر کف، طعمه خاک شدند
برای مردانی که به خاطر تو به زنجیر کشیده شدهاند
برای کودکانی که برای مبارزه با تو هرگز زاده نشده اند
برای تو ای آزادی
برای دختران سرزمینمان، مهسا، نیکا، سارینا؛ برای زنان و مردان دیگری که برای تحقق رویای آزادی، برابری، زندگی و کرامت انسانی در هر کوچه و خیابانی در کشورمان به دست مزدوران و جلادان حکومتی که بیرحمانه، کمر به قتلعام توده های مردم، بخصوص جوانان خواهان گسستن از قیود بردگی، بسته اند.
جوانانی که بسیاریشان، هنوز شور عشق و لذت رهایی و حتی طعم بوسه ای بی هراس را نچشیده، زندگیشان با خشونت به نیستی مرگ کشانده شد.
نامشان زمزمه ی نیمه شب مستان باد
تا نگویند که از یاد فراموشاناند
اعتراض و همراهی زنان زندان اوین تا آخرین روز انقلاب در جریان مردمی خاموش نخواهد شد.
شهامتی که در دل تک تک مبارزان نستوه، در کف خیابان ها، از زن و مرد، تا پیر و جوان در کنار هم آزادی را فریاد میزنند، شوق مبارزه را در دلشان دو صد چندان زنده کرد.
زنانی که پیشگام انقلاب نوین اند و مردانی که فارغ از تمام رسومات کهن و ارتجاعی زن ستیزانه همپا و همرزم زنان برای آزادی جان فدا میکنند.
متن شعارهایی که علاوه بر این تجمع و تحصن سر داده شده به این شرح است:
_ آزاد باد ایران، از زندان تا خیابان
_ اگرچه در زندانیم، همپای انقلابیم
_ خواهرم، خون تو، جوشش انقلاب است
_ تا رفتن ستمگر، ایستاده ایم در سنگر
_ اوین شده دانشگاه، ایران شده بازداشتگاه
_ ایران غرق خونه، رژیم سرنگونه
_ نان، کار، آزادی، اداره شورایی
_ ژن، ژیان، ئازادی
_ زن، زندگی، آزادی
صبا کردافشاری و عسل محمدی
مهرماه ۱۴۰۱
بند سیاسی زنان زندان اوین.»
اعتراضات سراسریِ «زن، زندگی، آزادی» علیه حکومت جمهوری اسلامی که از ۲۶ شهریور، در پی قتل حکومتی مهسا امینی در بازداشت پلیس «امنیت اخلاقی»، آغاز شد، همچنان بهطور پیوسته ادامه دارد.