رائفیپور، تئوریسین افراطی وابسته به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، در اظهار نظری تمسخر برانگیز، اسرائیل را عامل اسیدپاشی سالیان پیش در شهر اصفهان دانست!
کارشناسان؛ فرافکنی های اتاق فکر ماموران امنیتی را در جهت سرپوش گذاشتن بر عدم توانایی برقراری امنیت در ایران و ایجاد دشمنی بین شهروندان ایران و کشورهای غربی و اروپایی، ارزیابی می کنند.
به یاد داریم که در ادامه تهدیدهای طباطبایی نژاد، امام جمعه ی اصفهان و سایر امام جمعههای علی خامنهای بود که در شهریور ۱۳۹۳، اسیدپاشی زنجیرهای در اصفهان آغاز شد و طی چند هفته لباس شخصیها و بسیجیان چندین دختر بیگناه را با اسید مورد حمله قرار دادند. این امر منجر به کور شدن و جراحت شدید آنها شد.
نماینده علی خامنهای در استان اصفهان در ملاقات با مقامهای نظامی و امنیتی خواهان “ناامن کردن” فضا برای زنانی شده بود که پوشش خود را مطابق سلیقه مقامهای جمهوری اسلامی انتخاب نمیکردند.
امام جمعه اصفهان چند سال پیش گفته بود: “مسئله حجاب دیگر از حد تذکر گذشته است و برای مقابله با بدحجابی باید چوب تر را بالا برد و از نیروی قهریه استفاده کرد.”
کمی پیش از اسیدپاشیهای اصفهان گروه اسلامگرا و شبهنظامی انصار حزبالله که از هواداران سرسخت رهبر ایران است اعلام کرد چهار هزار نفر را برای “مقابله با بدحجابی” به خیابانها میفرستد.
عبدالحمید محتشم، دبیرکل این گروه در آن مقطع درباره عواقب گشتهای موتوری انصار حزبالله هشدار داده بود که “در هر حرکتی ممکن است آسیبهایی هم باشد. در این مورد هم ممکن است آسیبهایی به وجود آید.”
در پاییز سال ۱۳۹۳ دست کم چهار زن جوان در اصفهان هدف حمله با اسید قرار گرفتند.
گفته شد مهاجم یا مهاجمان موتورسوار بودند.
هر چهار زنی که در فاصله زمانی کوتاهی به آنها حمله شد راننده خودرو بودند و هیچ یک از آنها چادر به سر نداشتند. به گزارش روزنامه شرق بررسی تخصصی اسید نمونهبرداریشده از این حملات نشان داد که یک اسید در حملات به کار رفته است.
در مقطع اسیدپاشیهای اصفهان در سال ۱۳۹۳ طرحی با عنوان “قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر” در مجلس ایران مطرح بود.
اصطلاح “امر به معروف و نهی از منکر” در ادبیات مقامهای رسمی به اقداماتی گفته میشود که حامیان حکومت در تحمیل سبک زندگی مورد نظرشان به شهروندان انجام میدهند.
غلامحسین محسنی اژهای مسئول رسیدگی به پرونده اسیدپاشیهای اصفهان شد. این پرونده بدون شناسایی، محاکمه و مجازات عاملان و آمران در سال ۱۳۹۷ مختومه اعلام شد.
سوءاستفاده سخیف حکومت از اصطلاح امر به معروف و نهی از منکر عمل شنیعی است که از آن بهمنظور ابزار سرکوب برای حفظ قدرت، استفاده میکند. همچنین اصطلاح بدحجابی نیز ساخته و پرداخته حاکمان دزد و چپاولگری است که خود از اصلیترین عاملان فساد محسوب میشوند.
در ایران زنان حقوق قانونی برابر با مردان ندارند. ایران در گزارش “شکاف جنسیتی” مجمع جهانی اقتصاد از میان ۱۵۳ کشور بررسیشده با رتبه ۱۴۸ یکی از بدترین موقعیتها را از نظر برابری جنسیتی دارد.