به دنبال انتشار تصاویری از شادی اعضای تیم بانوان بسکتبال “شیدا” کردستان بعد از صعود به سوپر لیگ بسکتبال، برخی از بازیکنان این تیم تهدید و از آنها خواسته شده که این فیلم را از شبکههای اجتماعی خود حذف کنند.
افرادی از سوی حراست استانداری و اداره کل ورزش استان کردستان در تماس با این بانوان بسکتبالیست، از آنها خواستهاند فیلمهای منتشر شده را حذف کنند.
شنیده شده که بانوان ورزشکار در برابر تهدیدها مقاومت کرده و این ویدئو را حذف نکردهاند.
سانسور و حذف از جمله کارهایی ست که جمهوری اسلامی در طی این 43 سال انجام داده است. این در صورتی است که رقص ها ریشه در تاریخ و فرهنگ یک کشور دارد و شادی و پایکوبی جزوی از زندگی ایرانیان بوده و هست. اگرچه نظام دیکتاتوری همواره تلاش کرده این آداب شادمانی را با عزا و مرثیه جایگزین کند اما تا به امروز موفق نبوده است.
جامعه زنان در ایران طی 43 سال حکومت جمهوری اسلامی آن گونه تغییر کرده است که نه تنها آمار و ارقام، بلکه وضعیت ظاهری این جامعه نیز حکایت از سالها عقبگرد در حقوق اولیه زنان دارد.
ناعدالتی جنسیتی در بخش های مختلف پس از انقلاب ۵۷، آزادی را از جامعه زنان در ایران از بین برده است. موضوعاتی مانند ممنوعیت صدای زنان در موسیقی ایران، محدودیت برای روی صحنه رفتن نوازندگان زن، جرم بودن رقصیدن زنان، و بسیاری موارد دیگر که تا پیش از انقلاب وجود نداشت، حالا مشکلاتی بزرگ برای زنان ایران و نمونه هایی از حقوق پایمال شده آنها است.
ممنوعیت رقصیدن زنان هم که در این سالها جای خودش را دارد، بارها دخترانی را که رقص خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده بودند با احکام قضایی روبرو کرده است.
برخی از اعمالی که علیه زنان در جمهوری اسلامی انجام می گیرد به روشنی برای زن ستیزان و طرفداران حقوق زنان آشکار است و مواضع افراد و گروهها هم در این زمینه روشن است.