در حالیکه یک سال از پخش ویدئویی درباره مشکلات نبود آب آشامیدنی در منطقه شمال بلوچستان می گذرد، هنوز مشکلات مردم منطقه حل نشده، اما تهیه کننده این ویدئو به اتهام “سیاهنمایی” از محل کارش اخراج شده است. سعید غلامحسینی عکاس و خبرنگار در گفتگو با تلویزیون ایران گفت: پس از تهیه گزارش تصویری از معضلات بی آبی در استان بلوچستان و سیستان و منتشر شدن گسترده ویدئوی گریههای دختربچه ای به نام نازنین که خواهان آب آشامیدنی سالم بود، مدتی به مرخصی اجباری رفته و پس از آن به طور کامل از رسانه محل کارش اخراج شده است.
رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو ایران، سال گذشته گفته بود: «در حال حاضر بیش از هشت میلیون نفر از جمعیت روستایی درگیر تنش آبی هستند.
بنا بر این گزارش، تنش گسترده آبی زندگی ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۵ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار را درگیر خود کرده است.
روزنامه نگار و خبرنگاری که جز اطلاع رسانی و نقد و بررسی جامعه ی پیرامون خود رسالت مهمی بر دوش دارد همواره در پی شفاف سازی واقعیت ها و پردازش صحیح در جامعه ی خود است.
اما تا چه حد نظام حاکم بر کشور این شفاف سازی ها را تاب می آورد و به آن انگ سیاه نمایی نمی زند حساسیتی ست که تا به امروز خیل عظیمی از روزنامه نگاران را گرفتار بی کاری، محاکمه و زندان کرده است.
این مورد مثال واضحی بر اثبات نبود آزادی بیان و سانسور واقعیت ها بر طبق سیاست های نظام جمهوری اسلامی می باشد که خبرنگاری طبق وظیفه و رسالت خود به مناطق محروم رفته و از شرایط وخیم این آنجا گزارشی تهیه می کند.
در واقع از کار برکنار شدن این خبرنگار اینگونه اتفاق می افتد که ثبت تصاویری واقعی از زندگی مردم در شرایط دشوار این نواحی محروم و اشک های کودکانی که به بی آبی و نبود امکانات اولیه برای زندگی اشاره می کند را سیاه نمایی خوانده و خبرنگاری که این گزارش را تهیه کرده از کار برکنار می شود.