زن در قاموس جمهوری اسلامی توسط قوانینی که به شرع نسبت داده می شود از حقوق اولیه ی خود محروم است. او محکوم به رعایت قوانین نابرابر و حذف حضورش از بسیاری از جایگاه هایی است که فقط برای مردان مجاز است. زنها حتی در قوانین مجازات اسلامی نیز از حقوقی که برای مردان وضع شده برخوردار نیستند. آنچه امروز در ورزشگاه های ایران اتفاق می افتد و باعث می شود که حضور زنان در جایگاه تماشاچی ممنوع اعلام شود فتوای روحانیونی است که بروز هیجان برای زنان را حرام اعلام کرده اند. یکی از این طلاب علمالهدی می باشد که در سخنانش با اشاره به حساسیت فیفا در مقابل این مساله عوامل خارجی را مقصر دانست. او تاکید کرد «بانوانی که به مراتب از نظر عاطفی و احساسی هیجانیتر هستند این هیجان را بروز و ظهورش را مراجع تقلید میگویند حرام است، صدای زن بلند شود و حرکات زن در مقام هیجان مردان را تحریک کند حرام است».
در جهانی که ممالک پیشرفته روز به روز به سمت عدالت اجتماعی و رعایت حقوق زنان گام برمیدارد جمهوری اسلامی شانه به شانه در رقابتی سخت با طالبان به سمت محروم کردن زنان از حقوق اولیه ی خود پیش می رود و این همه برای رعایت شرع و احکام اسلامی است که سعادت و نیک بختی انسان را در برنامه اش داشته است.
نگرانی ورزش دوستان و اهالی فوتبال از مساله ی پیش آمده در ورزشگاه مشهد و برخوردی که نیروهای انتظامی با حضور بانوان در محوطه ی خارج از ورزشگاه داشته اند نه تنها برای بی عدالتی که در قبال بانوان انجام می شود بلکه حذف احتمالی فوتبال ایران از فیفا را نیز در بر میگیرد.
جامعه ایران طی جهل و سه سال گذشته تنش و بحران میان زنان و جمهوری اسلامی را تجربه کرده است. در این جنگ نابرابر آنچه که کمتر شاید دیده شده رنجهای خاموش و درونی نسل هایی است که تحقیرها، اشکال گوناگون خشونت، سرخوردگیها و تبعیضها را زندگی کرده اند.