در گرداب همه بحرانها اقتصادی و سیاسی و شیوع رو به گسترش کرونا، مهمترین کار پلیس فتای اردبیل بازداشت شش تن از گردانندگان صفحات و کانالهای فعال در حوزه فروش لباس و تبلیغ مدهای لباس بوده است. حکومت ایران نه فقط برای رفع مشکلات اقتصادی مردم گامی برنمیدارد، که در مقابل تولیدهای خرد آنها مانعتراشی هم میکند.
خبرگزاری تسنیم این خبر را به نقل از رئیس پلیس فتا استان اردبیل منتشر کرده و نوشته که «کارآگاهان سایبری طی جمعبندی مستندات دیجیتال تعداد شش نفر از ادمینها را ضمن دعوت به این پلیس با هماهنگیهای لازم، پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی تحویل دادند.»
کارآگاهان سایبری نه با فساد گسترده اداری و حکومتی کار دارند، نه حریف سایتهای شرطبندی میشوند نه کلاهبرداری. اما اگر مردم عادی از خلاقیتشان در طراحی لباس مورد پسند مردم استفاده کنند آنها را به پلیس «دعوت میکنند» تا علیهشان پرونده تشکیل شود.
حکومت به جای حمایت از تولیدات کوچک مردم و حمایت از آنها، نه فقط کمکی به اشتغالزایی نمیکند که در مقابل درآمدزایی و تولیدات مردمی هم میایستد. مردم چه کنند؟ در چه کاری وارد شوند که یا دست کلانخورها در آن نباشد یا باجگیران سدشان نشوند یا وابستگان و رانتخواران حکومت قبل آن را اشغال نکرده باشند؟
کدام کار تولیدی میتواند بدون ایجاد مزاحمت، رشوه گرفتن یا پارتی بازی روی پای خودش بایستد؟
طرز نوشتن این خبر هم عجیب است. از کی پلیس مردم را به جای بازداشت و تحویل دادن به مقام قضایی «دعوت میکند»؟
لابد دو روز دیگر هم مینویسید افراد بازداشت شده دعوت به پرداخت جریمه شدند یا از آنها دعوت شد که به زندان بروند؟!