در روزهای گذشته بارش برف سنگین در شهر تبریز باعث به هیجان آمدن جوانان شد و صحنه های زیبایی از برف بازی و شادی پدید آمد اما یک صحنه که چند ثانیه به طول انجامید این شادی را تا حد زیادی تحت الشعاع قرار داد.
در حاشیه دریاچه ائل گلی، دو دختر جوان اقدام کردند که از میان گروهی که مشغول برف بازی بودند، عبور کنند اما متأسفانه شاهد حمله ناگهانی جوانان به سمت آنان بودیم که شاید در نگاه اول فقط یک خشونت در بازی به نظر می رسید اما در تصاویر مشخص است که عده ای از جمعیت اقدام به آزار و اذیت دختران کرده و بدنشان را لمس می کنند.
با وجود این که در ایران آمار رسمی و دقیقی از آزار و اذیت های جنسی بر علیه زنان وجود ندارد، آمارهای غیررسمی نشان می دهد که هر زن ایرانی در طول زندگی اش حداقل یک بار آزار و اذیت های جنسی (کلامی یا فیزیکی) را تجربه کرده است.
امروز اگر مجازات #متجاوزان_ائل_گؤلو را نخواهیم فردا همچون عملی نشدن #محاکمه_سلمان_خدادادی ها روبرو خواهیم شد و #زهرا_نویدپور هایمان را در غریبی و بی کسی تشییع خواهیم کرد…
— سوهئیلا کارگر süheyla karger (@SuheylaKarger) January 19, 2019
به نظر می رسد باقی مانده های فرهنگ مردسالارانه و تبعیض هایی که از گذشته بر علیه زنان وجود داشته و تحت حاکمیت جمهوری اسلامی حتی به قوانین حقوقی کشور نیز وارد شده اند، نقشی اساسی در این پدیده داشته باشد.
اما جنبه دیگر انتشار این ویدیو که می تواند نقطه مثبتی تلقی شود، عکس العمل بخش بزرگی از مردم به ویژه فعالین مدنی و مردم آذربایجان به این پدیده بود که با هشتگ #متجاوزین_ائل_گولو از این حادثه نوشتند و خواستار برخورد قضایی با اشخاص خاطی شدند.
در این نوشته ها بارها به ماجرای تجاوز به خانم زهرا نویدپور اشاره شد و بر لزوم برخورد با فرهنگ تجاوز در هر سطحی تأکید شد.
https://bit.ly/2FLSmFW