کودکان نگرش، اخلاق و چگونگی رویکرد با دیگران را یاد می گیرند و تفکر آنها نسبت به دیگران از طریق مدلسازی شکل می گیرد. نژاد پرستی در خانه با گفته ها و نگفته ها به کودک آموزش داده می شود. در این مقاله ۶ راه حل بیان می شود برای جلوگیری از نژاد پرستی به والدین آموزش داده می شود. لطفا به این نکات با دقت توجه کنید.
۱- مراقب زبان خود باشید. سعی نکنید از صحبت در مورد رنگ پوست اجتناب کنید. اجتناب از صحبت در مورد رنگ پوست در واقع به این معناست که شما نمی خواهید در مورد نژادپرستی صحبت کنید. نادیده گرفتن یک نژاد نه تنها به معنای نادیده گرفتن رنگ پوست می باشد، بلکه نادیده گرفتن فرهنگ و تاریخ را نیز در پی دارد. با فرزندان خود در مورد نژادهای مختلف صحبت کنید و در رابطه با فرهنگ و تاریخ آنها اطلاعاتی به فرزند خود بدهید.
۲- مراقب افکار و تعصبات خود باشید. اکثر افراد سفید پوست به عنوان نژاد پرست شناخته نمی شوند. تعصبات و نشانه های نژاد پرستی در عمل مشخص می شود. برخی از این عمل ها عبارتند از نزدیک کردن کیف به سمت خودتان، عبور با احتیاط از کنار افراد سیاه پوست و قفل کردن درهای اتومبیل بر روی آنها. کودکان این عملکردها را می بینند و آگاهانه این کارها را پردازش نمی کنند اما آنها را درونسازی می کنند. بنابراین نسبت به رفتارهای خود و پیغامی که همراه دارند، محتاطانه رفتار کنید.
۳- مراقب باشید ارتباطی بین رنگ پوست و جرم ایجاد نکنید. در بین افراد سفید پوست و همچنین سیاه پوست انسان های مجرم وجود دارد. بنابراین جرم منحصر به سیاه پوستان نمی شود. بنابراین مراقب صحبت ها و نظرات خود در رابطه با جرم های سر زده از طرف سیاه پوستان باشید. بهتر است توضیح دهید که انجام جرم نگران کننده است و نه رنگ پوست.
۴- از اخبار غفلت نکنید. در حقیقت پیشنهاد می کنیم که اخبار را همراه با فرزندانتان تماشا کنید. به فرزندان بزرگت خود نشان دهید که نسبت به کشته شدن برخی سیاه پوستان نگران هستید. در این رابطه با فرزند خود صحبت کنید. لازم است کودکان نسبت به فرهنگ ها و تفکرات مختلف آگاهی پیدا کنند. در غیر این صورت نژاد یک موضوع ممنوعه برای کودک شما خواهد شد. هدف همه ما پروش کودکان در آگاهی است.
۵- هرگز بحث در مورد نژادهای مختلف و نژاد پرستی را قطع و ممنوع نکنید. این موضوع شاید کمی ناراحت کننده به نظر برسد. به علاوه ممکن است برخی والدین اطلاعات کافی در مورد این موضوع نداشته باشند. این صحبت ها احساسات ناراحت کننده ای در پی خواهد داشت. بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید و حتی می توانید همراه با فرزندتان به مطالعه کتاب هایی در این زمینه بپردازید.
۶- فرضیه سازی نکنید. بهتر است بدون اطلاعات کافی نظریه ای ارائه ندهید. کودکان از دیدگاه های ما به عنوان ی چارچوب و مرجع استفاده می کنند. نسبت به فرضیات خود آگاه باشید.